Плаче осiнь

Плаче осінь жовтими сльозами,
Як утішить, де знайти слова?
Уже близько і не за горами
Поспішає, хмуриться зима.

Осінь, осінь не ковтай ти сльози,
Не лякайся лютої зими.
Не лякайся затяжних морозів
Витри сльози, трішечки поспи.

Засипай в осіннім жовтім полі,
Зустрічай всі ранки, вечори.
Я з тобою попрощаюсь з болем,
Лише спогади залишуться   мені…


Рецензии