Кiт у чоботях

Гордо кіт бундючний
ходить манівцями...
Малював такого
якось олівцями.
Колоритні вуса,
професійні вуха.
Ще б коту оцьому
шпагу й капелюха,
чоботи ботфорти,
мушкетерський одяг.
...Чи йому не родич -
справжній Кіт в чоботях?!..

Грудень 2019


Рецензии