Пекла кругИ

Ночі покрова темна,
хоч десь би блиск...
Бога благать даремно,-
Він - хитрий лис.
Чом я при глузді досі,
у цім багні?
Вимить не годні роси
душу мені...
люди, агов, озвіться!
Поряд хтось є?
Коле суха травиця
тіло моє.
Наче вигнАнцю з Раю -
ніч навкруги...
серце здолати має
пекла кругИ.


Рецензии