Iз першим снiгом впав холодний лист

* * *

Iз першим снігом впав холодний лист,
Та, що менi, замрiяному в лiто, -
Лише рядок “...прощай” край серця стис,
Та вiхола шуга несамовито.

Це вкотре лист прощальний Рiк Старий,
Карбує iнеєм слова пророчi.
Ти за хвилину з келиха вiдпий,
Журбу i смуток, що темнiшi ночi.

Зостав у серцi радiсть. На душi, -
Неспокiй, спраглiсть в новiй днинi.
Терпкий рядок на згадку залиши,
Немов стеблину сушену полинi.


Рецензии