боже любий поможи...

Боже любий відчуваю
моє щастя помирає
чорні появились дні
і вже не весело мені...
кожна мить летить летить
і душа моя болить
пробиває жгуче горе
воно личко моє кривить
і буття потворе...
Боже любий поможи
щастячко моє ти збережи...


Рецензии
Боже тебе поможет,
И грехи все уничтожит.

Забина   04.12.2019 22:03     Заявить о нарушении