***

Підтримка , дружба і плече під боком-
Хитка омана Єдності  ...- Лови!
Та ти оглянься ...Де не кинеш оком -
«Дрейфуючі приватні острови»...

На них будуєм височезні мури,
Там  псів скажених на траві сліди ,
На вікнах -грати ,.. (в декого гламурні) ,
На брамах -«Щиро раді !!! Заходи!!!»

Вигукуємо цілісності гасла!
Співаємо єднаючі пісні !..
Але у душах... все  давно погасло -
Лиш «сам за себе» й «кожен по собі»...

Лиш інколи так! близько підпливаєм ,
Що відстань між «бортами» пропада ...
Та, завжди поруч те  , що розділяє -
Глибока , зимна ... і мутна вода ...


Рецензии