Гра долi

Замінила в цей раз світ
ополонки крапка:
не загоєна як слід
лебедина лапка,
и поранене крило -
привід сумувати.
Треба ж статись так було...
Має зимувати
красень в холоді Карпат.
Тільки сниться літо.
Дошкуляє снігопад.
Ніч хурделить світом.
Кришить Латориці лід
лебідь, поки тонко.
Зупинятися не слід:
щезне ополонка
швидко, з нею і життя.
Неупинна - дія.
Серця швидшає биття.
Сил дає надія.
Не поборе жодний лід
віру невгасиму.
Ополонка - цілий світ
лебедю в цю зиму.

2006


Рецензии