Бути з тобою...

Мені б зараз бути з тобою —
І більше нікого... І більше нікуди...
Кохатися в шумі прибою,
Розкішні цілуючи груди...

Лежати з тобою до ранку
В маленькій хатині на березі моря
І мріяти безперестанку
Про наше майбутнє без горя...

© Alice F. (02.12.2019)


Рецензии