Мечта маленькая моя...

МОЯ МАЛЕНЬКА МРІЯ.

Плекаю я в душі надію,
Що збудуться мої бажання,
І те, про що я справді мрію -
Втілиться, і знайде визнання:

Щоб стало всім щасливо жити,
Душі наповнювала радість,
Завжди кохати, та любити,
Щоб назавжди пропала заздрість ...

Щоб сильний слабшого не бив,
А менші поважали старших,
Щоб ближнього кожен любив,
В біді поміг із сил останніх...

Жахіття війн, щоби забулись,
І мир запанував у світі,
Щоб всі до БОГА обернулись, 
Інакше нам для чого жити?

Щоб кожен зміг у милосерді -
Життя чиєсь порятувати,
Від болю, відчаю, чи смерті,
Якщо те буде відчувати...

Нарешті, зло у ложці дьогтю -
Щоб бочку з медом не знайшло,
І навпаки добро, без злості,
Силою правд перемогло...

02-12-19.


Рецензии