Покаявся-1

Зек Васько - не ликом шитий,
Він психолог й дуже тонко,
Розуміє, як прожити,
Й де дістати самогонки.

В нього в кожному райцентрі,
Є мадам підстаркувата,
Що не дасть йому померти,
Тільки б був мужик у хаті.

І любов у них - залізна,
Держиться на чеснім слові,
Вася кається допізна,
Й зранку йде грішити знову.

Знову сльози й покаяння,
І синяк под оком - чинний,
Поцілунки та прохання
Про кредит на дві машини.

Люди бачать і не збрешуть,
Що любов не підвела,
Був останній, а став перший
Парубок на два села.

Піджачок новий і брюки,
Золотий ланцюг з хрестом,
Покаяння - це не трюки,
Це коли у горлі ком -

В двадцять першої по ліку
Баби, що простить невдаху,
Тільки б в хаті чоловіком
Хоч на тиждень - та й запахло.


Рецензии