Птах

Як тепер жити без тебе менi?
Ночi минають,минають i днi.
Чом я не знала,що станеться так?
Ти упорхнув,мов який-то там птах.

Де ти тепер,невiдомо менi.
Як люблю ночi,ненавиджу днi.
I просинатись не хочеться так.
Де ж ти лiтаешь,мiй ранений птах!?



08.01.2015г.


Рецензии