Жизни миг

Життя мить...

Як з неба крихітна краплина
Падає стрімко до землі,
Так лише мить живе людина,
Та й чи життя то взагалі?

Не встигнути у цьому світі -
Насолодись щастям нам,
Часу немає порадіти -
Природі, небу і зіркам...

Чому ж нам БОГ подарував -
Таку коротку мить життя?
Де в метушні буденних справ -
Нас вже чатує небуття...

02-12-19.


Рецензии