Samootsinka

Моя поезія - це щеплення від сказу!
Я - нестандарт, тож попереджую одразу,
Ніхто ще не дозрів мене критикувати,
Бо рима зодягла мене в звитяжні шати!

Моя поезія - це філософський вірус,
Я з музою як брат, в одній оселі виріс!
Моїм ім'ям так хочуть називати зорі,
Від слів моїх одужують і тяжкохворі!

Моя поезія - це таємниць безодня!
Мене обожнюють багаті і голодні,
Поезія моя - це вибрані цитати,
А на оцінку смертних, геть мені начхати...


© ; Ян Ждан 01.12.2019


Рецензии
Ну як тоби критиковаты?
Бо розумию не богато.
Пиши, шо хош и не лякайся...
Но тильки трохи намагайся.
:)))

Николай 55   02.01.2020 18:46     Заявить о нарушении
Дякую! У вас вийшло передати свою думку..! =)

Ян Ждан   27.02.2020 22:22   Заявить о нарушении