Однiй тобi

Мені здається ніби ми
вічність із тобою знайомі.
І всесвіт цілий у тобі,
безмежних просторів.
Глибокий синій океан,
там потонути тільки в радість.
Пізнати до кінця життя,
його не в силах навіть.
Ніби місяць і земля.
Холодна ніч, спекотний день.
Припливами хвилі здійма
і знову тиша наступа.
Переплітались шляхи долі,
та зірки знали ще давно.
Серпневим днем настане зустріч,
що з'єднає їх у двох.


Рецензии