Остани

Автор: Р. Русев               

Тази нощ остани.
Делят ни тези стени
и врата.
Остани; в мен
в бягството с теб
любовта си ще скрием.
Тази нощ ще ни пази луна,
вятър тих ще ни гали,
ще целувам до утрото
две кафяви очи...
Остани... Остани..


Рецензии