я знаю вже, напевно...

І я знаю вже, напевно...
Без тебе дихати даремно.

Легені пече токсичне повітря,
Вбиває повільно слів твоїх вістря.

Здіймаю до неба в молитві я руки...
Серця чую голосні звуки.

Мені кохати не під силу, любий!
Ти так і знав, що мене погубиш!

Я чекаю день і ніч, день і ніч,
Щоб зустрітися з тобою віч на віч.

Роблю на тілі кроваву доріжку,
Бо обіймає тебе інша у ліжку.

Котру вже ніч мені так страшно спати,
Я боюсь, що вже не зможу кохати...


Рецензии