горе заiда...

навалилася біда як гора на плечі
плачу нию я всігда
помінялись речі

..................
у людей я щастя бачу  а у мере горе
нию вию гірко плачу воно мене коре...
...,,...........
вже мені до сімдесят
хочу жить щасливо
друзі також жить хотять тут усім на диво...


Рецензии
Так всё было, так и было,
Ты сумела пережила. С уважением.

Забина   11.06.2020 18:48     Заявить о нарушении