Меvду двумя берегамi

І аv тремя вроде какся
Плавалі две аvны кляксы.
І шо гэ за дамкы?

Ну, а тут вроді декана ш
В Лідкы j дід Васька:
Да, я січас всё вколбасю
J сокав дам мамцы!

Мы тут ныек ны заvдалы v
А ны і чада:
Шо ты! Да дэ хто вам зарыкы
Топыть хату торфамы.

І от прыjіхав татарын
І всіх ось пытае:
Шо то в вас за там башні,
Дэ моглыцы j спальні?

Ну, да чого гонды скаvыш
Новшого, чым пак мы, лаборы.
Хлюсы всі наступають vэ 
На Офыса зразу.

Біг даруе вам sасцев:
Натэ sэ дроsыj покраsыj!
Да і вмыраjтэ улад уш
От пывка са j ракамы.

А еслі хочыш шэ мамочку
Втішыты по-настояsому,
То завызы оно баночку
Морсыка з газом од банды.

От і уся сердечность
Всэj пінскыjі шляхты:
На тобі, мылая Гадынка,
120 jіець sэнь!

Так мы і трудымся зарыкы
Гонды во j в Рыловыч нашых:
Ну, шо бо одразу
Піч затопыты пынькамы.

Попыл бо хтось выгрыбае нам,
Но поjідэ Хотабыч.
А туткы j ны j капылькы s
Трісочок чы хоть пумаvок.

І, покыль сонцэ сядало, оj,
Дров натаскав міj Морозко!
Хоть ты возьмы да і празнуj
Почеток дыкабрыка.

Дулю вам з маком бо v
Братцы помоvуть со шваграмы.


Рецензии