***

Наше це літо, все інше минуло,
Десь поза гаєм у поле майнуло.
Чуєш, шляхами блукає плаче
Рук твоїх теплих наче не баче.

Знову від себе ніби тікаєм,
Що буде далі, самі не знаєм.
Вже не роками, а кроками міряю
Скільки часу залишилось до вирію.

Скоро проллються дощі білим літеплом
Нащо турботи, закони, політика.
Хтось знов заплаче, як літа не стане,
Може наплачеться і перестане.


Рецензии