***

Для щастя мало чи багато:
Хліб на столі, де тепла хата,
Вечірня лагідна розмова
І українська рідна мова;
Калини кущ біля віконця,
Щодня ставати до схід сонця;
І пісня, що із серця лине,
Земля батьків, з дитинства мила.


Рецензии