Укр. Маки червон1, кладу на долон1

Маки червоні, кладу на долоні
і з сумом дивлюся, як вянуть вони,
вони нагадали, життя мов  в полоні
в твоєму полоні з тієї весни.
Ось так залишився, в твоєму полоні
звільнитись не можу до цього часу,
без  тебе я буду, мов мак на долоні,
а ти не побачиш сльозу мов росу.


Рецензии