У боротьбI за Правду Iсторичну

Рецензия на «Зрада богiв - Предательство богов. Гнев Перуна» (Валерий Кунов)



Нам не дано пізнати Майбуття,
Та історичну Правду треба знати.
Хай йде народ по вірному путі,
Прощення предків треба відробляти.

Все фарисейство іспокон століть,
Жило на хитрощах, підступності і зраді.
Історію бояться за правдивий світ,
Та знищуючи, всім  підробкам раді.

Це зрада іудейства - їх брехливий путь,
Завуальований біблійне Християнством.
Коли закінчиться оцей бандитський блуд
В проекті Бога: випробовування часом?

А поки що, у сатани війни кнути,
Ті  слуги, що ведуть до плахи.
Ісус був розіп’ятий показово на Христі,
Слов’янські Боги спалені в багатті.

За Правду люди гинули і мруть.
Народ виборює, чекає Примирення.
І знову бачимо - іуди в ніч ведуть…
І знову війни, що ведуть до Покаяння.

01.12.2019


Рецензии