Чи був колись я патр отом?

Наївний гадаєш ти мене образив?
Коли патріотом ти прозвав?
Скажу тобі на це одразу –
Я ним не був..Тепер вже став!!!
 Сприймаю це, як нагороду!
Звання, присвоєне за те,
Що сином став свого народу,
Любові почуття святе!
Люблю безмежно рідний край,
Люблю за щедрість і за спів,
Шалені ночі солов’їні,
Коли бракує навіть слів,
Освідчитися Україні!
А ти кацап за цю любов
Оскаженіло ненавидиш.
Не я до тебе! Ти прийшов,
На мою землю і тут гидиш!
Іди як надалі від гріха,
 Моє терпіння не безмежне.
 Нехай святиться у віках
В борні здобута НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!
 


Рецензии