Безхмарним буде хай життя

Життя летить мов навіжене.
             А ти така як і була -
Тендітна дівчинка гарненька!
             Які літа?! Які літа! -

Барвисті, сонячні, яскраві,
             Грайливі, радісні, стрімкі,
Звитяжні, райдужні, цікаві,
             Хоробрі, мужні, молоді!!!

Щоправда ти у нас серйозна,
             Розумна, мудра, вольова,
Знання й постава граціозні,
             Кмітлива світла голова.

Прекрасна мама та дружина,
             Моя невісточка - дитя,
Хороша любляча дитина,
             Батьки пишаються, сім"я.

В цей день святковий ювілейний,
             Ми зичим, щастя та добра,
Здоров"я, миру та натхнення,
             Марічко наша дорога!

Усі тебе ми дуже любим,
             Ти наша квітка запашна,
Лелієм, пестимо, голубим,
             Безхмарним буде хай життя!!!
 


Рецензии