Недоверие

НЕДАВЕР
(На белорусском языке)

Як меу за спiной
маладыя гады,
дарэмна твой погляд
лавiу тады.

I скронi калi
пасiвелi як дым,
дарэмна твой погляд
лавiу i тады!
Навошта ж твой погляд
шукаю цяпер?
Ты усеж у маю
паслядоунасць павер!

Чаму не паверыла
у шчыры намер?
Дагэтуль не верыла -
зараз павер!


Рецензии