Море

Солоні хвилі розчинять мою печаль:
Лише на морі я забуду про невдачі.
А в голові лунають спогади дитячі:
Мій перший крок, пісок, блискучий мов кришталь...

Немов дитина, радо ніжки полощу...
В душі так добре, навіть хочеться співати
Та щохвилини, щосекунди відчувати
Пориви вітру й краплі сірого дощу.

Легкий малиновий купальник на мені.
Усе важке й брудне я лишила позаду.
Зроблю усе, щоб привести себе до ладу
І запалити у душі нові вогні.

Занурюсь в море і відкрию світлий шлях:
Нове життя, нове кохання, сни і мрії...
Допоки сонечко моє повітря гріє
Та відчайдушно віє вітер у гаях!

© Alice F. (12.08.2018)


Рецензии