13

Нахіленыя галіны бярозы
Абаранілі долу аслаблы лісток,
І паляцеў ён з ветрам за гарызонт.
Нахіленыя галіны бярозы,
Застылі ў смутку, а дрэва гэта ўсё
Стаіць у журбе, што загінуў лісток.
Нахіленыя галіны бярозы
Абаранілі долу аслаблы лісток.
             9 ліпеня 2008 г.


Рецензии