8

Наколькі можа быць
Каротка памяць у дзяўчыны?
Мо, не даўжэйшая за хвіліну.
Наколькі можа быць
У хлапчука цярпення,
Столькі, пэўна, колькі і сумлення.
Наколькі можа быць
Каротка памяць у дзяўчыны?
           3 і 4 красавіка 2002 г.


Рецензии