9

Як чараваць умеюць нас
Дзяўчыны позіркам ласкавым!
Дзівосны ў сэрцы ўзбуджаюць пыл.
Як чараваць умеюць нас,
Крылы распраўляючы часамі
Ды галаву зрываючы падчас!
Як чараваць умеюць нас
Дзяўчыны позіркам ласкавым...
          3 і 4 красавіка 2002 г.


Рецензии