УТРО

Автор: Р. Русев               

Есен на пръсти
минава край нас,
под тихите и; стъпки 
листа шумолят,
мъглица сутрин
се стели във ниското,
гали ветрецът
пожълтяла трева.
Позакъсняла мравка
семенце мъкне,
бърза да стигне дома.
Към десет слънчо
надвива мъглата,
полето просветва,
в ниското мъглата се скрива
кълвач по сухият дънер почуква,
напира денят.
и става красиво.


Рецензии
Росен, очень хорошее стихотворение!
До завтра.
С теплом души и пожеланием сладких снов!

Лариса Потапова   03.12.2019 23:35     Заявить о нарушении