Настане вечiр

Настане вечір —
І знову сльози,
Непрані речі,
Кошлаті коси,

Вапно, щілини,
Іржа у душі...
Летять краплини —
Такі байдужі.

Згасає світло,
Холоне кава —
Бо остогидло,
Бо нецікаво

У цьому світі,
Що наче ґрати,
Щодня й щомиті
Не-існувати.

© Alice F. (22.12.2018)


Рецензии