ЛУ! жж

ННЕ! ___тту
«ТА_ббеЛЬли  а  РА!___Н_нГаХ»
хх_А..
«ЧиН-О!!___ффффниК..» -
-ТУ! _т  как ТУ!!!___Т
.................
ТЕ!_Х  ,
ккаМУ
РРаСЬССИ___ййа-МА!!_мммКа ,
-пРРО!__ссТо
"СЛУ!___жжаЩЩиммм"
ззаВуТ

/ффонноПиСА__ннийе
ЙЕ!__ррваму  «К»/


Рецензии