ПАРК

Тихіше музика і до кінця підходить бал.
І бліднуть фарби. Відлітають птиці.
Сюїти дощ свої їще не всі відтанцював,
та за туманами ліси спішать згубитись.

Втомилась осінь листя із дерев
зривати, салютуючи вогнем багаття,
час скромний і простий своє бере,
де парк, природа засинає, знявши плаття.

Тихіше музика. Закінчено яскравий бал.
На лапах сосен іній вже сріблиться.
У Вінниці зима новий готує карнавал.
І скоро,.. скоро казка ця здійсниться.


Рецензии