Есть у каждого

    Є  у  кожного.

Є  у  кожного  рідна  сторонка,
Де  родився  і  в  щасті  ти  ріс,
Особливий  там  спів  жайворонка,
І  тривожить  все  душу  до  сліз.

Є  у  кожного  рідна  стежина,
Де  бігав  босими  ногами,
Рідний  край  і  червона  калина,
Річка  рідна  між  берегами.

Є  у  кожного  рідні  і  друзі,
Тобі  змалку  малюють  світогляд,
Ти  щасливий  у  їхньому  крузі,
І  приємний  тобі  їхній  догляд.

Є  у  кожного  весни  і  зими,
Дай  Бог  жити  в  любові  завжди,
І  долати  життєві  вершини,
І  не  знати  ніколи  біди.

Є  у  кожного  такі  рідні  люди,
І  той  дім,  де  робив  перші  кроки,
Хочеться  голову  їм  схилити  на  груди,
Чи  в  дитинстві,  чи  в  зрілі  вже  роки.

Є  у  кожного  рідна  стежина,
Де  б  не  був  ти,  в  далекій  дорозі,
Душу  гріє  пісня  лебедина,
Думки  й  серце  на  рідному  порозі.

Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии