Втiкач

Ти тікаєш від зла, несвободи і меж,
Та від себе, мій друже, повір, не втечеш:
Ризикуєш програти в своїй боротьбі —
Бо усе, що ненавидиш, є у тобі!

Те що стримує тебе й навіює страх,
Наклеп, злість і брехня у звичайних словах,
Та невпевненість, через яку ти знімів —
Ти тікав сам від себе та не розумів.

Твоє серце вискакує, тіло тремтить.
Припини лютий чвал, зупинися на мить
І подумай як слід про усе, що почув
Доки зовсім у цій метушні не втонув!

Ти повинен побачити істинну яв:
Над тобою ніколи ніхто не стояв.
Все від чого ти біг сотні тисяч годин
Власноруч у собі збудував ти один!

© Alice F. (27.11.2019)


Рецензии