Чорнобильцям присвята

Не вік відмірює життя,
А заколдованний знак долі.
Герої йдуть у небуття
Від забаганок злоє волі.
...Горів реактор. Екіпаж
На мить в гасінни відволікся:
Сталевий тросовий віраж –
І вероліт... ущент розбився.
Від 2 до 20 аж Гр (Грей)
Варіювалися там дози!
Ліг знов в могилу б Фарадей!
В Червону Книгу бігли б рози!
...Притухла Прип»ятська свіча,
Лунає реквієи озонний.
Шестикопитне десь лоша
Гуляє по змертвілій зоні!
12.12.2016 р.


Рецензии