Погляд

Не чую я твоїх думок,
Не відчуваю твою душу,
Не маю спільних профспілок,
Сил вже мало, але мушу.

Чому мене веде до тебе?
Чому я маю сильний вплив?
Чому думки мої ховаєшь?
А замість них вже погляд твій...

Очей яскравих, зорь небесних,
Засяє світло у моїй душі,
Та знов мене усмішкою привабишь,
І вже не зможу нічого зробить.


Рецензии