Оксанке

Дорогенька донечка Оксаночка!

Всю лагидність, яка існує в світі,
Всю радість, що живе серед людей,
Найкращі, всі, на Северинці квіти
Дарую донечка, Оксано, у цей день!
Хай Матір Божа буде завжди поруч,
В душі панує світла доброта,
Господь тобі здоров'я завжди зиче
На многії і благії літа!
Душа від щастя запалає і зрадіє,
У день народження чудові почуття,
Господь нехай дарує долю мрії,
Та Янгол поряд зберігатиме життя.
Бажаю тобі, люба моя доню,
Щоб поряд був твій Толя, чоловік,
У вас на двох своя щаслива доля,
Розумниця Машуня - оберіг.
А я, як зможу, буду поряд з вами,
У нас на заздрість лагідна сім'я,
Нехай всі щезнуть війни і цунамі,
Щасливою будь донечко моя!


Рецензии