Обiйми мене

Обiйми мене подихом лiта...
Теплим променем чар обiймы –
Солов’ем заспiвае трембiта
Наших юних рокiв – там, де ти.
Коронуй поцiлунком у росах
В полонинi вируючих днiв.
Спопелiемо вдвох у покосах
На октавi сердечних тонiв.
Пригадаймо побачене й бачене...
Шаленiе непрошений вiк.
Почуття, що були, не розтрачено,
Тоже кохаймо нестямно повiк!
                10.12.2017 р.


Рецензии