Давайте будемо чесними

Ми несчастні, всі і кожен!
Подивись, ми... рвемся з кожі,
Щоб довести щось, комусь.
І... якщо чесно, це не має змісту,
Нас усіх чекає крісло.
Ми помремо всеодно,
Ви довести хочете?
Кому?! І що?!
А в принципі, забудьте ці слова,
Живіть і далі, як нічого не бува.


Рецензии