Ц на життя

По забутих  стежках,
Сторінки ми листаєм.
Хоч  і  доля  важка,
Та ціну ми їй знаєм.

Бо життя те прожити,
Це не полем пройтися.
Треба вміть дорожити,
Із достоїнством жити.

І буває так  складно,
До зірок  підніматись.
А ще більш безпорадно,
Коли  сум  усміхатись.

Але сум той не вічний,
Душа  знов  заспіває.
Як  відкинуть цинічність,
В серці скрипка заграє.

Не  губіться  в словах,
Та  цінуйте прекрасне.
Бо  життя  дає  шанс,
Щоб кохання не згасло!!!


Рецензии