Swiat niewidocznych mysli

Swiat niewidocznych mysli.
Kraza w tancu wesole motyle.
Kartke swiateczna wysle.
Tym, kogo kocham, kto jest mi mily.

W myslach powiem Ci wszystko.
Narysuje piekne w kolorach obrazy.
Wyciagne dlonie do nieba.
Wiem. Jestes blisko.
Chce soba byc ! I chce byc -
Twoim malarzem.

Swiat pelen dziwnych zdarzen.
Podazam za tym, co zyje w sercu.
Ta studnia we mnie, jest pelna wrazen,
I wiecznych wypowiedzi medrcow.

Uczucia. S; tak blisko mysli,
Co lacza swiat nasz z Toba.
Twoj dotyk, niewidoczny,
Jest , jak wyspa…
Na ktorej jestem ,
Niewatpliwie soba.

TAT 23.11.2019 ( 19.42)


Рецензии