Фарби осенi

Захотіла осінь дивувати.
Взялася пензлем золотим
Траву та листя фарбувати.
Щоб все засяяло під сонечком ясним.

Клен став яскравим, диво-жовтим.
Багряним дикий виноград,
І лиш ялина оксамитом
Залишилась без змін стоять.

Торкнулась серця, осінь. Я радію
І зачарована листям шелестю.
Тихесенько бреду, іду... Не смію
Злякати, відігнати золоту красу.


Рецензии