В старiй скринi

Знайду я щастя в старій скрині,
Там причаїлося воно,
Й щаслива буду я від нині.
Про це я мрію вже давно.

Знайду я щастя неодмінно,
Угоду з ним свою вкладу,
Подякую йому уклінно
Й з ним у життя далі піду.

Знайду я щастя дуже швидко,
Ключі до нього доберу,
Від щастя я протягну нитку,
Його назавжди заберу.

Знайду я щастя й берегтиму,
Його лелію я в думках,
Рядном життєвим з ним я йтиму,
Немов в дитинстві по казках.

Щастя знайти не забарюся,
Я уявляю його смак,
До нього ніжно доторкуся…
Його в житті мені так брак.

Знайду я щастя в старій скрині,
Воно чекає мене там.
Молюсь за нього я в святині,
Дарунок це моїм літам.

24.11.2019 р.


Рецензии