Марш белага лег ёну

МАРШ БЕЛАГА ЛЕГІЁНУ
-------------------- памяці Слуцкага Збройнага Чыну
------------------------------
НЯХАЙ НАС МАЛА,МАЛА,МАЛА,
ДЫ МЫ,ЯК СТО ГАДОЎ НАЗАД,
ВАГНЁМ ЗМАГАНЬНЯ ЗАПАЛАЛІ - І ПАЎСТАЛІ!
РАДЗІМА,ТОЛЬКІ ДАЙ ЗАГАД,ЗАГАД,ЗАГАД!
--------------------------
МЫ НАШЫ МЕЖЫ ЗАХАВАЕМ - ПАКАРАЕМ
УСІХ НЯПРОШАНЫХ "ГАСЬЦЕЙ" - Н Е ГАСЬЦЕЙ!
І СЬЦЯГ З "ПАГОНЯЙ" ПА-НАД КРАЕМ - НАШЫМ КРАЕМ! -
УЗДЫМЕМ ЯК МАГА ВЫШЭЙ - І НАЙВЫШЭЙ!
-----------------------------
БРЫГАДЫ НАШЫ КРОЧАЦЬ СЬМЕЛА - ТАК,І ЎМЕЛА!
НАС КЛІЧА ПЕРАМОЖНЫ ЗВОН - ГЭЙ,РУБОН!
КАБ НАША СЛАВА ПРАГРЫМЕЛА -ПОСЬПЕХ МЕЛА! -
ІДЗЕ НАШ БЕЛЫ ЛЕГІЁН - ЗА ЛЕГІЁН!
------------------------
НЯХАЙ НАС МАЛА,МАЛА,МАЛА,
ДЫ МЫ,ЯК СТО ГАДОЎ НАЗАД,
ВАГНЁМ ЗМАГАНЬНЯ ЗАПАЛАЛІ - І ПАЎСТАЛІ!
РАДЗІМА,ТОЛЬКІ ДАЙ ЗАГАД,ЗАГАД,ЗАГАД!

24 верасьня 2019 году,Менск-Беларускі,
БХД на Кіжаватава,
першая палова дня


Рецензии