Сонет 2161 От слепоты народа

(С признательностью к поэтессе Солнечная Бора*)
(Українською мовою)

ВІД СЛІПОТИ НАРОДУ

О, Бережи, мій БОЖЕ, Україну!..
Тримай над Нею СВІЙ Святий Покров.
ОТЕЦЬ, і СИНУ, і ДУХ СВЯТИЙ – Спільно
до Неї ВАША Сяє хай ЛЮБОВ

завжди!.. А зараз, ОТЧЕ – ще найбільше!
Країна страшно гине на очах
усього Світу гірше і все глибше,
та так, що іноді мій зносить дах.

І блиск і злидні – у “купи-продайстві”,
що розривають Батьківщину вщент.
Невже ж набридло жить нам у багатстві?!
У рабстві – краще?!! Цей експеримент
з «совка»(!) продовжується!.. Пекло дурноти
…що й БОГ Ридає від народу сліпоти.
23.11.19.
______________
* http://www.stihi.ru/2018/08/20/5644


Рецензии
Только плакать и слёзы вытирать о братском народе.
Эх!
Каждый день молимся о родной Украине.
Замечательные строки.
Спасибо, Аллан.

Нина Калашникова 4   24.11.2019 15:12     Заявить о нарушении
Кланяюсь Вам, Нина. Благодарю!

Аллан Гурченко   24.11.2019 17:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.