Свiчка

Свічу запали на своєму вікні,
Віддай шану всім, хто загинув.
В скорботі за ними усі ми ці дні...
Про це розповіж доньці й сину.

Голодною смертю вони полягли,
Бо голодом всіх їх морили,
Та й вижить при цьому вони не могли.
Якби не цей жах - вони б жили.

Запалена свічка - це пам'ять про тих,
Хто голодною смертю загинув.
Ніхто в ті роки не зміг вижити з них,
Хоч думками до хліба він линув.

Ми шану віддаймо тим жертвам в ці дні,
І пам'ять про них бережімо.
Запалена свічка на кожнім вікні -
Всіх жертв саме так пом'янімо.

23.11.2019 р.


Рецензии