Не злу повчати

Не треба нам на зло мовчати!
Кричати, плакати та в плечі гнати!
Проси  у Бога твердість й силу.
Хто рив комусь – піде в могилу!

Хто меч підняв – впаде від нього.
Хто щось відняв – забрав у Бога.
Хто ошукав – сам в ошуканні,
І кара Божа в виконанні!

Не будуть там зростати сходи,
Де дух людський уже не ходить.
Пітьма затягує. Безодня!
То ж дій по часу! Вже! Сьогодні!

Зростає нива доброплідна.
Це справедливо. Бога гідно.
Очистив простір весь мерзенний, –
Й живеш собі благословенний.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
23.11.2019
01:47
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.


Рецензии