Н жний дотик

   
Ніжним дотиком долонь.
Я до серця доторкнусь,
Розведу в душі вогонь
І згоріти не боюсь.
Щоб палали мі удвох,
Мов яскраві дві свічі,
Влаштував, цю зустріч Бог,
Наодинці уночі.
Приспів.
Скільки у житті подій,
Відбувається щоночі,
Вірним серцем володій,
Долі дивлячись у очі.
Я тебе не підведу,
Поведу пянку розмову,
Що кохаю доведу
Запитай, це знову й знову.

Ніжним дотиком долонь,
Моє серце обігрій,
Розведи в мені вогонь,
Про любов зі мною мрій
Час кохання наступив
Не рахуй свої літа,
Бог обох нас полюбив
І хвилина, ця свята.


Рецензии