Зимова казка

Зимова казка  повернулась,
Не забарилася  зима.
Крилом до всього доторкнулась,
І привіталась з усіма.
У мрію радісну порину,
Забуду все на світі  вмить,
Зроблю я крок на цю перину,
Мороз відлунням гомонить .

ПРИСПІВ

Снігопад, заметіль, завірюха –
Вже казка зимова у нас.
І вітер морозяний дмуха,
Бо казки зимової час.
Снігопад, заметіль, завірюха,
В дитинство думками майну,
Згадаю, як казку я слухав
І маму знову обійму.

Сніжинки в небі, ніби зорі,
Що злотом-сріблом виграють,
А візерунки скрізь прозорі,
В зимову казку нас ведуть.
В прекрасних мріях опинився,
У спогадах я потонув,
Немов чудовий сон приснився,
Про все на світі я забув.

ПРИСПІВ

22.11.2019 р.


Рецензии